www.ascoconstructii.ro   este un site de prezentare SC Asco Constructii SRL si se adreseaza persoanelor interesate de servicii de arhitectura sau achizitionarea diferitelor tipuri de proiecte prezentate.

Site-ul poate fi accesat gratuit de orice persoană. Oricine poate vizualiza ofertele, adauga comentarii la postarile noastre, trimite sesizari sau intrebari folosind datele de contact sau se poate abona la newsletter. Conditionam aceasta folosinta de respectarea unor reguli generale de bun simt: folosirea unui limbaj adecvat in comentarii, comentarii legate de proiectele noastre (fara spam), etc. Obiectivul nostru final este acela de a crea o experienta agreabila si utila pentru toti utilizatorii nostri.

Ne rezervam dreptul de a sterge si/sau cenzura orice comentarii care nu se conformeaza acestor reguli.

Toate articolele și fotografiile de pe site, in afara situatiilor specific subliniate (spre exemplu materiale in care este precizata sursa sau fotografii generice cu folosinta libera sau achizitionate specific pentru acest site), sunt creația noastra si toate drepturile de autor ne apartin.

Va rugam sa cititi si Politica de Confidentialitate (care cuprinde noile reglementari cu privire la datele cu caracter personal si drepturile utilizatorilor site-ului), precum si Politica de Cookies (in care explicam ce tipuri de cookies si in ce scopuri sunt folosite).